Nieuws Antwerpen Albert Heijn keert terug naar Antwerpse Groenplaats

Albert Heijn keert terug naar Antwerpse Groenplaats

Albert Heijn keert terug naar Antwerpse Groenplaats

ANTWERPEN – Na drie jaar afwezigheid keert Albert Heijn deze zomer terug naar de Groenplaats in Antwerpen. De keten neemt zijn intrek in het oude Postgebouw, waar voorheen Mercado zat. Momenteel is de aannemer er volop aan het werk.

Albert Heijn was in het verleden reeds aanwezig met een winkel vlakbij de Groenplaats in Antwerpen. Die winkel sloot in 2017 de deuren na de fusie met Delhaize. De mededingingsautoriteit verplichtte Albert Heijn namelijk om een aantal winkels af te stoten in gebieden waar de groepering AH-Delhaize te sterk zou komen te staan.

Het gaat niet om exact dezelfde locatie als toen, maar enkele meters verder. “We nemen nu de intrek in het voormalige postgebouw, waar tot begin 2018 de overdekte foodmarkt Mercado te vinden was”, zegt woordvoerder Ann Maes.

Albert Heijn gaat er uitpakken met het vertrouwde concept. “We zetten in op heel veel vers en superscherpe prijzen. Klanten zoeken kwaliteitsvoeding, een verrassend assortiment en basisvoeding tegen topprijzen. Dat is altijd al zo, maar vandaag nog meer dan anders.”

De opening is voorzien in de zomer van 2020. Voor dit filiaal werft Albert Heijn 40 à 60 nieuwe mensen aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.