Nieuws Antwerpen Albert Heijn ook in EBES-toren

Albert Heijn ook in EBES-toren

Albert Heijn ook in EBES-toren

ebesDe Nederlandse supermarktketen Albert Heijn gaat ook een vestiging openen in de vroegere hoofdzetel van het Antwerpse elektriciteitsbedrijf EBES, nu Electrabel. De toren aan de Mechelsesteenweg beheerst het nabijgelegen Albertpark.

De snelle expansie van Albert Heijn in Antwerpen gaat onverminderd verder.  Na de feestelijke opening, enkele tijd terug van de grootste winkel van de groep in de voormalige garage van Peugeot aan de Karel Oomstraat komt er nu begin volgend jaar ook nog een winkel aan de Mechelsesteenweg. De vestigingen zullen daardoor op nauwelijks één kilometer van elkaar liggen.

“Albert Heijn neemt de helft van de benedenverdieping in, zo’n 1.600 vierkante meter. Als je vanuit het Albertpark naar het gebouw kijkt, gaat het om de rechterkant”, verklaarde Serge Hannecart van projectontwikkelaar LIFE, dat het gebouw drie jaar geleden in handen kreeg. De klanten van die Albert Heijn zullen gebruik kunnen maken van de ondergrondse garage, waar veertig plaatsen zullen worden vrijgemaakt voor hen.

De winkel in de toren van EBES wordt de zesde binnen de Singel in Antwerpen. In totaal zijn er al dertien filialen in de provincie Antwerpen en dankzij de recente overeenkomst met de Kempense keten Peeters-Govers komen er daar binnenkort nog eens acht bij.

Albert Heijn kondigde onlangs overigens ook nog eens de fusie aan met zijn Belgische concurrent Delhaize.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.