Nieuws Antwerpen Albert Heijn opent deuren in Wijnegem

Albert Heijn opent deuren in Wijnegem

Albert Heijn opent deuren in Wijnegem

WIJNEGEM – De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn heeft de deuren van de nieuwe vestiging in het Wijnegem Shopping Center geopend. Daar liet Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België, optekenen dat het de ambitie doorzet om de komende jaren nog ruim 30 winkels te openen in ons land.

Het nieuwe Albert Heijn-filiaal in Wijnegem is het 49ste in België. Peeters-Govers Groep en Heeren Group, de ondernemers die het filiaal uitbaten, zijn ervan overtuigd dat de winkel de eerste succesvolle supermarkt in het shopping center zal worden. Een grote troef zijn de 175 exclusieve parkeerplaatsen onder de winkel. “Deze Albert Heijn moet een supermarkt voor de buurt zijn, niet gewoon voor de passant die een drankje en een broodje komt halen”, klinkt het.

In 2019 kwamen er 7 Albert Heijn-winkels bij. Volgens Raf Van den Heuvel, sinds enkele maanden general manager voor Albert Heijn België, blijft de ambitie om in de komende jaren te evolueren naar 80 winkels behouden. “Dit is de derde winkel die we openen in een maand tijd. Ook vandaag weer voelen we dat de Vlaming ons diep in het hart gesloten heeft. Onze bewezen succesformule slaat aan.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.