Nieuws Antwerpen Albert Heijn zoekt 70 man in Kontich

Albert Heijn zoekt 70 man in Kontich

Albert Heijn zoekt 70 man in Kontich

albertjeHet lijkt wel een heuse pletwals. De Nederlandse winkelketen Albert Heijn opent in november e.k. nu ook een nieuwe vestiging in Kontich. De 14de al in de provincie Antwerpen. Terwijl concurrent Delhaize noodgedwongen vestigingen sluit zijn de Nederlanders kennelijk niet meer te stoppen. In Kontich kunnen overigens 70 mensen aan de slag.

Eerder liepen er geruchten dat Albert Heijn zich wilde vestigen op het terrein van de Thier Brau in Kontich. Dit vrolijke gebouw dat nog dateert van de Wereldtentoonstelling 1958 en toen het Duitse paviljoen huisvestte gaat eerlang tegen de grond en zal vervangen worden door nieuwe winkels.

Dat ook Albert Heijn zich daar zou vestigen stootte evenwel op hevig protest van de omwonenden. De Nederlanders zochten daarom een alternatief en vonden dit in de leegstaande vestiging van Salongigant, langs de Mechelsesteenweg. De gemeente heeft de nodige vergunningen daartoe goedgekeurd.

“Een stedenbouwkundige vergunning is niet vereist want het pand moet niet verbouwd worden,” zegt schepen Bart Seldeslachs (N-VA).

Albert Heijn is daarom dringend op zoek naar een 70-tal enthousiaste mensen voor uiteenlopende functies zoals teamleiders (afdelingsverantwoordelijken), winkelbedienden en jobstudenten. Zowel voor deeltijdse als voor voltijdse trajecten. De wervingen gaan nu van start.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.