Nieuws Antwerpen Alfa Laval honoreert Gillain & Co

Alfa Laval honoreert Gillain & Co

Alfa Laval honoreert Gillain & Co

gillainHet geavanceerde Zweedse technologiebedrijf Alfa Laval heeft Gillain & Co uit Aartselaar verkozen tot zijn beste Europese distributeur voor 2013. Alfa Laval is een leverancier van gespecialiseerde producten en maatwerkoplossingen op het vlak van warmte-overdracht, scheidingstechnologie en vloeistofverwerking. Gillain & Co is een distributeur van hygiënische componenten en procesapparatuur.

De Alfa Laval European Distributor Award is een erkenning van Alfa Laval voor de inspanningen en kwaliteiten van haar verkooppartners. Voor het toekennen van deze Award wordt rekening gehouden met diverse disciplines zoals de ontwikkeling van competenties, relationship building, verkoopsgroei en marketingaanpak.

“De uitbouw van onze technische competenties, het continu optimaliseren van logistieke processen en onze klantgerichte marktbenadering zijn sleutelpunten in ons beleid dat erop gericht is om iedere dag opnieuw onze klanten op de allerbeste manier te servicen”, zegt Patrick Roggemans van Gillain & Co. “Ons doel is traceeerbare en duurzame oplossingen aan te bieden die leiden tot een lager energieverbruik, minder productverlies, eenvoudiger onderhoud en meer bedrijfszekerheid. Dit harde werken werd beloond door het winnen van de Alfa Laval European Distributor Award. Deze Award is een opsteker voor alle medewerkers van Gillain & Co en een bevestiging om verder te doen waar wij sterk in zijn: in combinatie met een sterk productaanbod een meerwaarde te betekenen voor onze klanten door onze kennis en ervaring met hen te delen.”

Gillain & Co heeft zijn activiteiten toegespitst op de voedingsnijverheid en de life sciences zoals de farma, de cosmetica, de fijnchemie, de biotechnologie, de gassector en de micro-elektronica. Het multibrand productgamma omvat toonaangevende merken van veilige en gecertificfeerde producten voor hygiënische productieprocessen. Gillain & Co brengt onder de merknamen inoxoFOOD en inoxoPURE ook een eigen inoxgamma op de markt. In samenwerking met een onderhoudspartner biedt het bedrijf tevens preventieve onderhoudsoplossingen aan.

Gillain & Co werd destijds opgericht in 1875 en heeft in al die jaren een toonaangevende positie opgebouwd op het vlak van hoge en ultrahoge zuiverheidssectoren. Het bedrijf draaide verleden jaar op een omzet van 10 miljoen euro en stelt 25 mensen tewerk. Ondanks de huidige economische omstandigheden kende Gillain & Co in 2013 een rustige groei die zich in de komende weken naar verwachting zal doorzetten, meent vennoot Guy Gillain.

Alfa Laval is het erom te doen de procesprestaties van zijn klanten te’ verbeteren. De oplossingen die het bedrijf aanbiedt moeten hen helpen bij het verwarmen, het afkoelen, het scheiden en het vervoeren van producten in bedrijven die dranken, voedingsmiddelen, chemicaliën, geneesmiddelen, zetmeel, suiker of ethanol produceren. Alfa Lavel is overigens ook thuis in energiecentrales, schepen en bedrijven die afvalwater behandelen of klimatiserings- en koelingstoepassingen aanbrengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.