Nieuws Antwerpen Alkobel opent magazijn in Melsele

Alkobel opent magazijn in Melsele

Alkobel opent magazijn in Melsele

alkobelAlkobel betrekt binnen afzienbare tijd een nieuw magazijn in Melsele. De KMO uit Zwijndrecht is daarmee een van de eerste bedrijven die zijn intrek neemt op het nieuwe industrieterrein nabij de nieuw gebouwde gevangenis. Alkobel doet in veiligheids-, weg- en werfsignalisaties.

Je kunt er vanop aan: zie je langs de weg rode verkeerskegels staan dat zijn ze ongetwijfeld geleverd door Alkobel. De kleine onderneming van Heidi Louagie verhandelt een breed assortiment aan veiligheids- en signalisatieproducten. Van bakens, zoutbakken, stroomgeneratoren tot lampen, afbakeningen, veiligheidsvestjes enz. Het bedrijf levert zowel aan de openbare besturen, aannenemersbedrijven, de politie enz.

“Ik heb de business helemaal zélf opgestart”, zegt Heido Louagie trots. “Ik ben begonnen vanuit de onderneming van mijn ouders om zo stelselmatig mijn eigen markt op te bouwen. Vandaag draaien wij een omzet bijeen van 2,5 miljoen euro. En we blijven doorgroeien.”

De snelle groei van Alkobel werd ongetwijfeld mee versterkt door de deelname aan internationale beurzen, zegt Heidi Louagie nog. “Op beurzen ontmoet je veel internationale potentiële klanten. In die mate dat we ook vandaag voor liefst 30% op het buitenland draaien. Vandaag is het belang van de beurzen evenwel voor een groot stuk overgenomen door het internet. Wij verkopen heel veel via onze site op het net.” Alkobel exporteert vandaag naar 22 landen. Onlangs werd zelfs een bestelling verzorgt voor Mauretanië

Alkobel stelt vandaag zeven mensen tewerk. “Het zouden er de facto veel meer kunnen zijn maar wij houden ons strict aan onze core business, de verkoop en de verzending van onze producten. Al het andere wordt uitbesteed. Ook het transport en de logistiek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.