Nieuws Antwerpen All-Connects neemt Antwerpse Intersat over

All-Connects neemt Antwerpse Intersat over

All-Connects neemt Antwerpse Intersat over

KONTICH/ANTWERPEN – Het track & trace bedrijf All-Connects neemt de bedrijfsactiviteiten van Intersat over. Het Antwerpse Intersat, in 2004 opgericht door zaakvoerder Christian de Salle, is een aanbieder van volg- en beveiligingssystemen voor zowel B2B als B2C klanten. Met bijna 20 jaar ervaring zet het Kontichse All-Connects zo zijn groei verder.

All-Connects uit Kontich is gespecialiseerd in digitale transformatie met betrekking tot voertuigen, wagenparken, bedrijfsassets en mobiele teamLers. Het wil zo een integrale oplossing bieden voor het connecteren, volgen en beheren van zijn fleet, personeel en bedrijfsmaterialen via telematica, gps en bluetooth.

Met de overname van Intersat zetten beide bedrijven hun goede reputatie als serviceverlener verder. Zaakvoerder Christian de Salle van Intersat zal vanaf januari 2020 binnen All-Connects als adviseur zijn kennis over de performante oplossingen uit het Intersat gamma delen.

Philippe Minne, Managing Director van All-Connects: “Bij de eerste bespreking was het al snel duidelijk dat zowel ikzelf als Christian enorm veel waarde hechten aan het luisteren naar wat de klant wil. De klanten van Intersat kunnen gebruik blijven maken van hun oplossingen, maar de ondersteuning en service wordt vanaf nu door All-Connects verzorgd.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.