Nieuws Antwerpen All-connects vindt zelfs verloren gelopen jachthonden terug

All-connects vindt zelfs verloren gelopen jachthonden terug

All-connects vindt zelfs verloren gelopen jachthonden terug

???????????????????????????????????????Wanneer ’s nachts een vrachtwagen van de firma opgestart wordt krijgen de verantwoordelijken onmiddellijk een signaal dat er iets fout lijkt te lopen. Diefstalbeveiliging is maar een van de vele tools van All-connects. De firma uit Kontich is in dit opzicht een service integrator van zogenaamde track en trace oplossingen. Tot zelfs voor op hol geslagen jachthonden.

All-conncects heeft als firma een sterke groei doorgemaakt. “Het gaat erom dat wij onze klanten als service integrator een geïntegreerde oplossing kunnen aanbieden bij bepaalde doelstellingen”, zegt adviseur Jaimie Verhoeven. “Wij kunnen in dit opzicht zowel de telematica leveren, de installatie verzorgen (veelal via externen), voor webapplicaties zorgen en de communicatielijnen opzetten.”

Maar het gaat hem niet enkel om track & trace. All-connects heeft nog verschillende andere systemen in de aanbieding. Vandaag is er veel belangstelling voor Checking@work. De regering di Rupo heeft onlangs een nieuwe wet uitgewerkt waarbij de registratie verplicht is van mensen op bv. bouwwerven. Die identificatiegegevens moeten beschikbaar zijn voor de RSZ. De overheid heeft daartoe een website ter beschikking gesteld waarop de mensen moeten geïdentificeerd worden. All-connects heeft daartoe evenwel een webapplicatie uitgewerkt die als Telefleet niet enkel de geolocalisatie van de voertuigen controleert en de automatisatie van de mobiliteitspremies voor de werknemers maar tevens de aanwezigheidsregistratie van de bouwvakkers op de werf. De investering in tijd en uitrusting kan daardoor beperkt blijven.

Verwerk er nog de uurregistratie van de werknemers in waarmee de loonberekening correct kan uitgevoerd worden door het sociaal secretariaat (inclusief de lunchpauzes en de omkleedtijden bv.) en je kunt als bedrijf meteen beschikken over een totaal geautomatiseerd systeem. “We kunnen er overigens ook nog de CO2-taksberekening bovenop garanderen voor de berekening van de C02-solidariteitsbijdrage”, zegt Jaimie Verhoeven trots.”

En die jachthonden? “Het komt erop neer dat wij altijd in functie van de klant werken. Het kan dan om een bouwonderneming gaan, een koeltransport of een mestvervoerder. We hebben effectief enkele tijd terug een opdracht uitgevoerd voor een eigenaar van jachthonden die tot zijn frustratie geregeld een jachthond verloor. Eenmaal de dieren het spoor van wild te pakken hebben kun je ze soms nog moeilijk bijhouden en dan lopen ze vaak ontzettend ver weg. Wanneer je ervan uitgaat dat een goed afgetrainde jachthond gemakkelijk 2000 euro kan waard zijn is dit voor de eigenaar toch een heuse ramp? Vandaar dat wij voor hem op de honden kleine systeempjes op batterij ontworpen hebben waardoor hij ze voortaan altijd kan volgen. Waar ze ook naartoe lopen… Track & trace op honden, toch wel.”

All-connects stelt vandaag zes mensen tewerk en tekende verleden jaar voor een omzet van pakweg 2 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.