Nieuws Antwerpen Alpecin-Fenix kiest voor 4Gold als nieuwe voedingssponsor

Alpecin-Fenix kiest voor 4Gold als nieuwe voedingssponsor

Alpecin-Fenix kiest voor 4Gold als nieuwe voedingssponsor

OOSTMALLE/HERENTALS – 4Gold wordt de nieuwe voedingssponsor van wielerteam Alpecin-Fenix. Dat is niet verwonderlijk, want Mathieu Van der Poel is mede-eigenaar van de innovatieve start-up in sportvoeding en op DNA-analyse gebaseerd gezondheids-en prestatieadvies.

Het mag niet verbazen dat de perfectionist in Mathieu Van Der Poel voor zijn sport voortdurend en in alle opzichten op zoek gaat naar het beste. Vanuit deze drive onstond 4Gold, het bedrijf dat Mathieu samen met Brent Luyckx en Axel Roelants midden 2017 opstartte met maatschappelijke zetel in Oostmalle en kantoor in Herentals.

4Gold zet in op de optimalisatie van sportprestaties door het creëren van additionele en revolutionaire raakvlakken tussen sportvoeding en wetenschap. Het startpunt hierbij is om je lichaam eerst beter te leren kennen door middel van een DNA-analyse. Een individuele benadering van voedings-en suppletiedavies, in eerste instantie in dosering en uiteindelijk in formulering, is dus de ultieme ambitie.

Mathieu Van der Poel: “Als professioneel wielrenner ben ik voortdurend op zoek naar de nieuwste trends en innovaties in de sport om mijn prestaties te verbeteren. Met dat in gedachten en met de overtuiging dat hoogwaardige sportsupplementen een verschil kunnen maken, ben ik met 4Gold begonnen. Ik ben er sterk van overtuigd dat onze wetenschappelijke benadering mij en mijn ploeggenoten kan helpen om onze doelen te realiseren.”

Brent Luyckx, ceo 4Gold: “We zijn verheugd om vanaf dit jaar te kunnen samenwerken met het management, de staff en alle renners van het Alpecin-Fenix wielerteam. Alpecin-Fenix is een team met grote ambitie en enorme intrinsieke kwaliteit. We kijken er dus naar uit om naast Mathieu, met alle renners te kunnen samenwerken en hen te helpen om hun prestaties naar een nog hoger niveau te tillen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.