Nieuws Antwerpen ALTERNATE/WAVE-groep overschrijdt kaap van 1 miljard euro omzet

ALTERNATE/WAVE-groep overschrijdt kaap van 1 miljard euro omzet

ALTERNATE/WAVE-groep overschrijdt kaap van 1 miljard euro omzet

De bedrijvengroep ALTERNATE/WAVE, met hoofzetel van Alternate België in Aartselaar, heeft haar boekjaar afgesloten op 30 juni en kan terugblikken op een zeer succesvol jaar, ondanks alle turbulenties van de voorbije maanden. Zowel de winst als de omzet werden aanzienlijk verbeterd. De omzet overschreed voor het eerst in 31 jaar de miljardgrens.

Binnen de groep heeft voornamelijk ALTERNATE goed kunnen inspelen op de lockdowns ten gevolge van de coronapandemie. De basis voor dit succes werd enkele jaren geleden gelegd met de uitbreiding van het productassortiment op het gebied van speelgoed, tuin, gereedschap, outdoor en barbecue. Naast de klassieke IT-producten is er sinds het begin van de pandemie veel vraag naar deze productgroepen.

Een andere sleutel tot succes waren de nauwe en vertrouwensvolle partnerschappen met fabrikanten die in de loop van vele jaren zijn gegroeid. Door een goede intensieve planning en goede afspraken was het naar eigen zeggen mogelijk de moeilijke beschikbaarheid van goederen te trotseren.

Carsten Kellmann, ceo van de groep, ziet de onderneming zeer goed gepositioneerd voor het komende jubileumjaar, want ALTERNATE viert zijn 30ste verjaardag. Hij blijft rekenen op de zeer goede ondersteuning van de vele fabrikanten en de grote inzet van zijn eigen personeel.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.