Nieuws Antwerpen Ambo ziet vraag naar houten constructies groeien

Ambo ziet vraag naar houten constructies groeien

Ambo ziet vraag naar houten constructies groeien

amboHouten tuinconstructies zijn vandaag heel erg “in.” Het gaat dan om tuinhuisjes, poorten, terrassen, bijgebouwtjes enz. Ambo uit Lier werkt vandaag op een orderboek dat tot de zomervakantie helemaal vol zit. “Onder onze klanten zijn effectief nogal wat welgestelde particulieren”, geeft Tom Gebruers aan. “Maar de markt doet het hoe dan ook goed.”

Tom Gebruers nam Ambo enkele jaren geleden over samen met zijn vennoot Carl Trioen. Ze waren eerder al samen actief in de schrijnwerkerij maar ze onderkenden in Ambo sterke groeimogelijkheden. “De vraag naar houten constructies is vandaag heel erg groot”, zegt Tom Gebruers. “De crisis heeft ons in dit opzicht nauwelijks geraakt. Nu de algemene economie aan een herstel toe is blijven de bestellingen bij ons vlot binnen lopen.”

Ambo leeft vooral van mond-aan-mond reclame. “Onze klanten brengen zelf nieuwe klanten aan. Wij staan weliswaar ook geregeld op bouwbeurzen maar de klantentevredenheid is duidelijk onze beste troef.”

Bij Ambo werken vandaag 9 man. Het bedrijf kan er wel nog een “polyvalente” medewerker bij nemen. Met een omzet van 2,5 miljoen euro heeft het bedrijf zijn zakencijfer in hooguit enkele jaren verdubbeld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citro├źn-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer