Nieuws Antwerpen Ambrava verhuisd naar Brecht

Ambrava verhuisd naar Brecht

Ambrava verhuisd naar Brecht

ambravaAmbrava is verhuisd van Deurne naar een nieuw pand in Brecht. De nieuwe vestiging wordt feestelijk geopend.

Ambrava
is de exclusieve invoerder en distributeur van Samsung warmtepompen, airconditioningapparatuur  en ventilatiesystemen Het bedrijf is sinds 1999 op de markt. De volgehouden groei zette het bedrijf ertoe aan om te verhuizen naar een nieuw complex.  Daar beschikt Ambrava niet enkel over een showroom maar tevens over een trainingsruimte waar de nieuwe systemen kunnen uitgeprobeerd worden.

Het Koreaanse Samsung heeft de laatste tien jaar fors geïnvesteerd in innovatieve warmtepompproducten en zogenaamde enthalpieventilatiesystemen. Die kunnen bijdragen tot een  duurzame toekomst. Het gaat dan zowel om  warmtepompen als om systemen voor klimaatbeheersing.

De onderscheiden systemen worden uitgebouwd in zowel individuele woningen, bedrijfspanden, winkels, wellnesscentra en gezondheidswinkels. Ambrava is daarbij niet alleen distributeur maar positioneert zich ook als “partner” voor de installateurs.

 

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.