Nieuws Antwerpen Amerikaans contract voor Agfa-Gevaert

Amerikaans contract voor Agfa-Gevaert

Amerikaans contract voor Agfa-Gevaert

agfaatheDe Amerikaanse hospitaalketen Prime Healthcare Services heeft 50 mobiele radiografiesystemen aangekocht bij Agfa-Gevaert. Het gaat om een contract van meerdere miljoenen dollars. De units zullen al in de loop van het jaar geïnstalleerd worden. Het order kan allicht nog verder uitgebreid worden.

Prime Healthcare Services uit Ontario (Californië) is een van de meest bekende hospitaalketens in de Verenigde Staten. De groep runt 34 ziekenhuizen in 11 Amerikaanse staten. Het bedrijf is verleden jaar een vergelijkend onderzoek begonnen naar leveranciers van mobiele radiografiesystemen en selecteerde daarbij Agfa HealthCare uit Mortsel als geprefereerde producent. Agfa-HealthCare is een divisie van de Agfa Gevaert Groep die oa. systemen voor diagnostische beeldvorming en IT-oplossingen op de markt zet.

De keuze viel op Agfa omdat het bedrijf de klanten ook een unieke financieringsmogelijkheid aanbood over een periode van 60 maanden.

“Wij zijn zeer vereerd dat zo’n prestigieuze en kwaliteitsgerichte zorgdienstverlener ons verkiest als leverancier voor zijn mobiele radiografie-oplossingen”, zei Ueli Laupper van Agfa HealthCare. “Ons bedrijf sluit met zijn aanbod aan bij de missie van Prime HealthCare om een uitgebreide en optimale zorg te verlenen aan de patiënten. Onze systemen bieden een uitstekende beeldkwaliteit, een potentieel lagere stralingsdosis en productiviteitsvoordelen dankzij de Agfa interface voor een geoptimaliseerde workflow en de integratie met RIS van de ingebruikersinterface.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.