Nieuws Antwerpen Amerikaans IT-bedrijf neemt Antwerpse e-signingspecialist over

Amerikaans IT-bedrijf neemt Antwerpse e-signingspecialist over

Amerikaans IT-bedrijf neemt Antwerpse e-signingspecialist over

Nitro Software Limited, een bedrijf dat software voor documentproductiviteit ontwikkelt, neemt de Antwerpse e-signingspecialist Connective over. Na de afronding van de transactie in december 2021 wordt verwacht dat het volledige 60-koppige team van Connective bij Nitro in dienst zal treden. Met de overname versterkt Nitro zijn positie als een van de wereldwijde leiders op vlak van digitaal ondertekenen en documentproductiviteit.

Connective werd in 2014 opgericht en is de toonaangevende aanbieder van SaaS (Software as a Service) voor digitaal ondertekenen in België, met een snel groeiend marktaandeel in Frankrijk en een klantenbestand in volle expansie in elf andere Europese landen. Die groei zetten ze vanaf december 2021 verder onder de vleugels van het Amerikaanse Nitro, dat Connective overneemt en zo opklimt tot de wereldwijde top drie op het gebied van digitaal ondertekenen voor bedrijven.

“Het was voor mij duidelijk hoe de toonaangevende oplossingen van Connective nog veel meer groeimogelijkheden zouden kunnen krijgen als onderdeel van het productiviteitsplatform van Nitro”, vertelt Nicolas Metivier, ceo van Connective. “Onze eSign- en eID-oplossingen hebben ons geholpen om een sterke Europese aanwezigheid uit te bouwen en we kijken ernaar uit om dankzij Nitro’s klantenbestand en wereldwijde bereik deze aanwezigheid uit te breiden over de hele wereld.”

Connective brengt een team van meer dan 60 werknemers mee naar Nitro. Met de meer dan 13.000 klanten in meer dan 150 landen van Nitro en Connective samen en een uitgebreid netwerk van channel partners, zullen de mogelijkheden voor upselling en cross-selling naar verwachting een aanzienlijke omzetstijging opleveren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.