Nieuws Antwerpen Amicale Voorkempen sloot eerste jaar af

Amicale Voorkempen sloot eerste jaar af

Amicale Voorkempen sloot eerste jaar af

timeHet netwerk Amicale Voorkempen sloot zijn eerste jaargang af. Zo’n 50 ondernemers uit de Antwerpse Voorkempen zakten daarbij  af naar het gloednieuwe Kwadro-gebouw van RAFC in Deurne. Flor Joosen, ere-voorzitter van Unizo sprak die dag de keynote speech uit.  Flor Joosen is  een telg uit een oude molenaarsfamilie. Hij is als Kempische ondernemer bekend voor o.a. de productie en verkoop van kaviaar.

Amicale Voorkempen is een vlot netwerk uit de omgeving van Schilde waarin ondernemers uit de Voorkempen elkaar tijdens zes netwerklunches beter hebben leren kennen. Tijdens zo’n netwerklunch, waar men enkel op invitatie aan kan deelnemen, stelt elke ondernemer zijn bedrijf kort voor. Na afloop van de lunch zoeken partijen, die samen verder zaken willen doen, elkaar bij de koffie op. Ze kunnen op zo’n momenten hun contacten versterken..

Wie van zijn kant  oo eens graag wil deelnemen aan de netwerklunchen van Amicale Voorkempen kan daartoe contact opnemen met een van de zes  partners. Het gaat dan om  Belfius Bank, Kolum Verzekeringen, De Coninck Opleidingen, De Merksmederij, Actief Interim en SD Worx. Men kan zich ook aanmelden via  de LinkedIn-groep Amicale Voorkempen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.