Nieuws Antwerpen Anbico haalt contracten binnen bij Riziv en RSZ

Anbico haalt contracten binnen bij Riziv en RSZ

Anbico haalt contracten binnen bij Riziv en RSZ

valsAnbico heeft verscheidene nieuwe contracten binnengehaald bij het Riziv en de RSZ. De firma uit Deurne is gespecialiseerd in schilderwerken en in het aanbrengen van valse plafonds, verhoogde vloeren, tussenschotten en mobiele wanden. “Wij werken vooral in het Brusselse”, zegt zaakvoerder Christian Bouctot. “Wij doen uiteraard vooral kantoorgebouwen. Wij werkten eerder bv. Pfizer en GSK af. Wij werkten onlangs ook mee aan de ombouw tot kantoren voor de stad Antwerpen van het vroegere Alcatel-Lucent aan het Francis Wellesplein.”

Anbico is een vrij discrete firma. Dit neemt niet weg dat het bedrijf indrukwekkend sterke prestaties neerzet. Zo waren de werknemers Anbico onlangs zelfs aan de slag in Costa Rica waar ze kantoren ombouwden voor de internationale bank Western Union.

Met een omzetcijfer van 13 miljoen euro (2012) doet het bedrijf het vandaag vrij goed. “Dit neemt niet weg dat de gevolgen van de crisis hoe dan ook nog altijd voelbaar zijn”, zegt Christian Bouctot. “Wij haalden in 2011 makkelijk 17 miljoen euro. De concurrentie is vandaag ongemeen hard.”

Om de continue druk op te vangen screent Anbico ook geregeld de markt voor openbare aanbestedingen zoals de contracten voor het Riziv en de RSZ. “Wij zijn uiteraard blij dat wij die contracten binnengehaald hebben maar we leven echt niet van de openbare aanbestedingen. Het zijn evenwel welkome aanvullingen op ons lopende orderboek.”

Anbico stelt vandaag zo’n 35 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.