Nieuws Antwerpen Andere Franse eigenaar voor Keyser Center

Andere Franse eigenaar voor Keyser Center

Andere Franse eigenaar voor Keyser Center

fransfransDe Franse groep Financière Teychené heeft het Keyser Center op de De Keyserlei overgenomen van Axa Real Estate. De Financière Teychené heeft 9 miljoen euro op tafel gelegd voor het complex. De groep wil zijn Belgische portefeuille aan commercieel vastgoed uitbreiden. Eerder verleden maand kochten de Fransen ook al een retailpark in Maaseik.

Het Keyser Center aan de De Keyserlei ligt strategisch tussen de belangrijkste winkelstraat van Antwerpen, de Meir en het Antwerpse Centraal Station. Het complex is vandaag volledig verhuurd en omvat als huurders de supermarktketen Match, Wagamama en Health City.

De De Keyzerlei kreeg in de afgelopen jaren een grondige facelift. De straat werd verkeersluw gemaakt, de voetpaden verbreed. Volgens de topman van de groep, Valéry Autin zal de herprofilering van de omgeving de commerciële waarde van het Keyser Center op termijn verbeteren.

Enkele weken geleden werd ook het Century Center verkocht aan een privé-investeerder en de vastgoedspecialist Quares. In het Century Center huizen oa. Kipling, Media Markt en McDonald’s.

De commerciële transacties lijken erop te duiden dat de commerciële vastgoedmarkt na al die jaren weer in beweging komt. De recente crisis heeft de waarde van veel vastgoedcomplexen onder druk gezet.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.