Nieuws Antwerpen André Gantman nieuwe voorzitter water-link

André Gantman nieuwe voorzitter water-link

André Gantman nieuwe voorzitter water-link

gantmanAndré Gantman is benoemd tot de nieuwe voorzitter van water-link. Hij volgt Rob Van de Velde op, die door zijn verkiezing in het parlement, zijn mandaat heeft neergelegd.

De nieuwe voorzitter en zijn bestuursploeg zien de toekomst van water-link met vertrouwen tegemoet. Zij zullen de eerstvolgende periode nieuwe beleidslijnen uittekenen, die het bedrijf moeten toelaten om haar solide positie in een steeds evoluerende watermarkt verder uit te bouwen.

Na het crisismanagement, dat nodig was om van het typische overheidsbedrijf AWW te evolueren naar een hedendaags, dynamisch en financieel gezond water-link, is het nu tijd om een lange termijnvisie uit te stippelen voor dit bedrijf.

Bij een lange termijnvisie hoort een ander beleid, er werd dan ook beslist om de dienstverleningsovereenkomst met Ivan Geilenkotten, die sinds 2010 als crisismanager het bedrijf aanstuurde, te beëindigen. Water-link wenst Ivan nog veel succes toe.

Ondertussen werd Johan Cornelis, de huidige directeur marketing & verkoop, aangesteld als algemeen directeur ad interim. Hij zal, in overleg met de raad van de bestuur, de overgang begeleiden tot de komst van een nieuwe algemeen directeur die extern zal worden gezocht.’

water-link (voorheen AWW) is het integrale waterbedrijf van Antwerpen en omgeving. Water-link is één van de grootste waterproducenten in de Benelux en produceert en levert jaarlijks meer dan 150 miljoen m3 water (150 miljard liter). Dit zowel aan de inwoners in haar gebied, aan de industrie en aan andere Vlaamse waterbedrijven. Water-link staat ook in – samen met Aquafin – voor het onderhoud en de vernieuwing van het rioleringsstelsel in de stad Antwerpen en randgemeenten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.