Nieuws Antwerpen Anker18: gevestigde waarde in het Waasland

Anker18: gevestigde waarde in het Waasland

Anker18: gevestigde waarde in het Waasland

Anker18 blies dit jaar 15 kaarsjes uit en legt van bij het begin de focus op de Antwerpse, professionele vastgoedmarkt. Het bedrijf, met kantoor aan ’t Eilandje, is vandaag verweven met het Antwerpse businessleven. Al bekleedt Anker18 ook een toonaangevende marktpositie aan de andere kant van het water, in het Waasland, en dat al kort na de opstart. Vandaag is de regio geëvolueerd tot een ware hotspot voor ondernemers.

“Iedereen associeert Anker18 met Antwerpen, maar vanaf het eerste jaar zat ook het Waasland in ons actiegebied”, vertelt Thierry Lens, bestuurder bij Anker18. “Een bewuste keuze, want destijds zag ik reeds het enorme potentieel dat in die regio schuilging. We hebben dan met een medewerker die het Waasland op zijn duimpje kent, stap voor stap onze expertise daar uitgebreid. Die aanpak bleek uiteindelijk een sterke troef te zijn.”

Vandaag staan Dean Beumer en Arnaud Swolfs, respectievelijk voor de kantorenmarkt en de semi-industrie, in voor het Waasland. De ene komt van Stekene, de andere van Temse. Dat zorgt voor een grondige kennis van de lokale markt.

Bloeiende hotspot

Het Waasland kenmerkt zich door ondernemers die vooruit willen. De regio floreert, zowel voor logistieke spelers, kleine of middelgrote kmo’s als voor eenmanszaken.

Op vlak van kantoren is het geen grote kantorenmarkt. Vooral kleinere filialen zijn populair. Ook de ligging is een sterke troef dankzij vlotte verbindingen met de E17 richting Oost-Vlaanderen en de N16 richting Willebroek, Puurs en Bornem om van daaruit de A12 te nemen. “Zo opende Van Oirschot begin dit jaar nog een filiaal in het Waasland om een optimale regionale beschikbaarheid voor zijn klanten te garanderen.”

Persoonlijke aanpak en advies

“De vraag is momenteel groter dan het aanbod. Vooral in de kantorenmarkt gaat men erg op zoek naar kleinere oppervlaktes. Om daar de activiteiten uit te rollen of om als hub in te zetten, zodat werknemers uit Oost-Vlaanderen de werkdag daar kunnen starten en na de files de Kennedytunnel zorgeloos kunnen doorrijden. De helft van ons aanbod is zelfs al verkocht of verhuurd, nog voor het online komt. Dankzij een sterke persoonlijke aanpak weten we immers wat onze klanten nodig hebben en spelen we kort op de bal als matchmaker.”

Ook naar adviesverlening maakt Anker18 zich sterk. “We staan veel projectontwikkelaars en privé-investeerders bij, omdat we voet aan wal hebben in het Waasland. We kennen de noden van het landschap en weten waar er op gelet moet worden.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.