Nieuws Antwerpen Anker18 realiseert transactie aan Romeynsweel

Anker18 realiseert transactie aan Romeynsweel

Anker18 realiseert transactie aan Romeynsweel

bouwenDe Antwerpse bedrijfsvastgoedmakelaar Anker18 bemiddelde in de recente vastgoedinvestering van levensverzekeraar Patronale Life NV. Patronale Life is een kleine actieve levensverzekeringsmaatschappij die zijn  middelen oa. investeert in vastgoed en in dit opzicht een semi-industrieel complex kocht in de haven van Antwerpen.

Patronale Life investeerde in het project via de maatschappij Nyctea waar ze sinds kort eigenaar van is.  Het vastgoedproject aan het Romeynsweel te Antwerpen kreeg op die manier een nieuwe toekomst.

Het pand omvat ca. 1.200m² kantoren en ca. 2.500m² labo/opslag en ligt op een toegangslocatie tot de Antwerpse haven. Het gebouw, dat voldoet aan de normen van de havengerelateerde logistiek, is op lange termijn verhuurd aan Inspectorate Belgium, een dochteronderneming van Bureau Veritas.

In de zowat tien jaar dat Anker18 bestaat heeft het bedrijf als bedrijfsvastgoedmakelaar een heel eigen plaats veroverd in de top drie van de Antwerpse makelaardij. Het team van tien medewerkers makelt in een regio die zich uitbreidt van de havenstad tot diep in de provincies Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

In de snelle ontwikkeling van het bedrijf, is de recente trend naar de uitbouw van meer moderne businessparken voor KMO’s, een rode draad. Anker18 zorgt voor de verhuring en verkoop van de units, plaatst de parken of onderdelen ervan eventueel bij een particuliere eindbelegger en verzekert ook het beheer en parkmanagement van het geheel.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.