Nieuws Antwerpen Ann Wauters warmt ondernemers op tijdens Proloog

Ann Wauters warmt ondernemers op tijdens Proloog

Ann Wauters warmt ondernemers op tijdens Proloog

Hangar 27 in Edegem was dinsdagavond 15 september het decor voor een netwerkactiviteit van Unizo provincie Antwerpen. Het was een bijzonder moment voor de provinciale afdeling van de zelfstandigenorganisatie, want voor het eerst sinds lang bracht ze weer heel wat ondernemers samen. De 100-tal aanwezigen trapten zich warm voor het najaar tijdens de Proloog met Ann Wauters.

Aan de hand van het verhaal van de Belgian Cats spreekt basketbalspeelster Ann Wauters over de kernelementen van een topteam. In haar carrière werd ze al vijf keer Europees speelster van het jaar en stond ze als enige Europese speelster ooit in het All-Starteam van de WNBA. Als ervaringsdeskundige benadrukt Ann Wauters de kracht van een team om schier onmogelijke uitdagingen te overwinnen en recht te krabbelen na een tegenslag.

Naast Ann Wauters nam ook provinciaal Unizo-directeur Carl Van Dyck het woord. Nadien was het uiteraard netwerken geblazen. Dat werd vergezeld van een lekker puntzakje Belgische frieten.

Bekijk hier het fotoverslag met foto’s van Koen Fasseur.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.