Nieuws Antwerpen Anna Demuylder voorzitter Antwerpse JongerenKamer

Anna Demuylder voorzitter Antwerpse JongerenKamer

Anna Demuylder voorzitter Antwerpse JongerenKamer

annaAnna Demuylder van HolonCom is verkozen tot Voka’s nieuwe voorzitter van de JongerenKamer Antwerpen-Waasland. Anna Demuylder is partner van het Antwerps informaticabedrijf dat oa. websites aanmaakt en internetoplossingen aanbiedt. HolonCom is destijds opgezet door Robrecht Siera. De nieuwe voorzitter is ondertussen op handelsmissie in de Verenigde Staten. Anna Demuylder is samen met haar collega’s gefascineerd door de ontwikkelingsgeschiedenis van de Vlaamse wandtapijten en hoopt die vergeten bladzijde uit het verleden opnieuw te actualiseren in moderne fotografie.

De corebusiness van HolonCom is webdevelopment met een focus op de gebruiksvriendelijkheid. Het gaat hem om design, functionaliteit en flexibiliteit. Het bedrijf hanteert de slogan “Capturing magic”. Waarmee bedoeld wordt dat technisch alles mogelijk is maar dat je de facto via je web maar 30 seconden hebt om de aandacht van de surfer te trekken. HolonCom wil de klanten in dit opzicht zelfredzaam maken. Het komt erop aan dat de klanten de sites zelf kunnen aanpassen. In de loop van de jaren heeft HolonCom zijn activiteiten nog verruimd in de richting van nieuwe logo’s aanmaken, de huisstijl aanpassen, copywriting, het maken van teksten enz. Uiteraard gaat het ook om IT-support en cloudcomputing.

Samen met Anna Demuylder werd ook een nieuw bestuur verkozen voor de JongerenKamer: Thomas Deckers, Ben Deburchgrave, Lien Van Mechelen, Frank Van de Poel, Michaël Juchtmans, Thomas Cols, Sus Van Hove, Jan van Sande; Koen Maertens en Sven De Vocht.

De algemene vergadering van de JongerenKamer werd afgesloten met een uiteenzetting van Inge Geerdens die ondermeer CEO is van CVWarehouse. Zij schetste een realistisch beeld van haar ondenemerstraject. Haar boodschap was duidelijk: “enkel wanneer je niets doet zal er niets fout lopen. Verwacht dus als jonge ondernemer fouten te maken en verwacht ook tegenslagen. Maar sta ook elke keer weer op. Leer uit je ervaring en probeer het dan opnieuw. Geef niet op.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer