Nieuws Antwerpen Anne Zellien stelt vernieuwde juwelenwinkel voor

Anne Zellien stelt vernieuwde juwelenwinkel voor

Anne Zellien stelt vernieuwde juwelenwinkel voor

ANTWERPEN – Terwijl haar vriendinnen één voor één met pensioen gaan, besloot Anne Zellien haar 63ste verjaardag te vieren met een grondige verbouwing van haar juwelenwinkel. De nieuwe inrichting werd in samenwerking met interieurarchitecte en vriendin Lene Van Look gerealiseerd.

Anne Zellien startte haar loopbaan aanvankelijk in de diamantindustrie. Op 39-jarige leeftijd besloot de juwelenontwerpster zich volledig op haar passie te focussen en opende haar eigen winkel met werkplaats in de Kammenstraat in Antwerpen. Nu stelt ze op haar 63ste verjaardag haar winkel opnieuw voor met een frisse look en feel.

Tijdens de werken verhuisde Anne eind februari tijdelijk naar een pop-upwinkel om de hoek, in de Everdijstraat. Voor de renovatie en herinrichting werkte ze samen met interieurarchitecte en vriendin Lene Van Look. Ze kwamen op het idee voor de vernieuwing tijdens een korte vakantie samen in Portugal.

Zo lijkt de juwelenontwerpster ook op haar 63ste nog lang niet aan stoppen te denken.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.