Nieuws Antwerpen Annelies Timmermans gaat met nieuwe collectie in tegen massaproductie

Annelies Timmermans gaat met nieuwe collectie in tegen massaproductie

Annelies Timmermans gaat met nieuwe collectie in tegen massaproductie

Na het succes van haar pre-order collectie in 2020, kiest Antwerps ontwerpster Annelies Timmermans opnieuw voor productie on demand. Tot zondag 6 juni kunnen geïnteresseerden online hun favoriete handtassen online pre-orderen.

Annelies Timmermans legt uit waarom ze kiest voor deze manier van verkopen. “Mode gaat heel snel en de sector moet nog grote stappen zetten op ecologisch vlak. Via productie on demand vermijd ik als merk overschotten en denken klanten bewust na over het model waarin ze willen investeren.”

Wie toch graag wil voelen en passen kan terecht in pop-upstore The Collector’s House in Antwerpen of in het Belva in Leuven, waar je ook meteen je bestelling kan doorgeven. Je shopt in Antwerpen ook de laatste stuks uit de huidige collectie.

Naast oude bestsellers in een nieuw kleurenpalet doen drie nieuwe modellen hun intrede. De collectie bestaat uit tien handtassen, een kaarthouder en een geldbeugel. Met het Italiaanse leer verzekert Annelies Timmermans dat haar producten jaren aan herinneringen met zich meebrengen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.