Nieuws Antwerpen Annexe pop-up Office of the Future

Annexe pop-up Office of the Future

Annexe pop-up Office of the Future

De ‘efficiënte professionals’ van Annexe in Kapellen staan bekend voor hun creatieve ideeën. Naast procesanalyses en kantoorprojecten promoot Annexe het volledig digitaal kantoor. Zij willen hun Office of the Future tonen aan geïnteresseerden en namen contact met de RE:flex Business Hub.
Resultaat: de Annexe pop-up Office of the Future in Coworking RE:flex @Greenhouse aan de Uitbreidingsstraat 66 te Berchem.

Ruth Boel, zaakvoerster van Annexe bvba: “De laatste jaren merken we bij procesanalyses in kmo’s dat het resultaat steeds meer neerkomt op de digitale optimalisatie. Bovendien is digitaliseren geen keuze meer, maar een noodzaak voor ieder bedrijf!  Zowel ikzelf als mijn collega’s hebben de afgelopen jaren heel wat cursussen gevolgd: van ‘digitalisering van uw documenten’ over ‘efficiënte productiviteit in de digitale wereld’, ‘Plato IT & Digitaal’, ‘digitaal atelier’,… Van elke cursus pasten we de interessantste tips meteen toe in ons bedrijf.  We huurden o.a. een expert Office 365 in om de mogelijkheden van onze bestaande licenties beter te benutten.”

Eind vorig jaar kwam de zaakvoerster op het idee om het eigen digitaal kantoor te exporteren naar een grotere locatie zodat andere ondernemers kunnen ervaren hoe zij werken. En dat is dus het pop-up office geworden dat elke maandag, dinsdag en woensdag nog tot 31 mei kan bezocht worden. Je kan er tijdens praktische workshops ook verschillende digitale toepassingen testen. Vooraf inschrijven is de boodschap.

“We kijken uit naar deze ervaring”, zegt Ruth. “Met dit initiatief willen we ook aangeven hoe je op een creatieve manier een samenwerking kan opzetten om klanten van verschillende bedrijven beter te informeren. Wie weet krijgen wij nog goeie tips of ideeën van onze bezoekers. We kunnen er alleen maar beter van worden.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.