Nieuws Antwerpen Anthonissen zorgt ook voor oldtimers

Anthonissen zorgt ook voor oldtimers

Anthonissen zorgt ook voor oldtimers

anthonissenOldtimers worden steeds populairder. Ze worden vandaag vaak ook als een alternatieve beleggingsvorm bekeken. De verhuisprofessionals van Anthonisssen Moving and Logistics zagen er een interessante diversificatiemogelijkheid in voor hun traditionele verhuisactiviteiten. Je kunt in Mortsel voortaan een geschikte garage huren voor je oldtimer. Inclusief een aantal wasbeurten en regelmatig onderhoud.

Anthonissen Moving en Logistics is best populair in de Antwerpse zuidrand. Het verhuisbedrijf is vandaag aan zijn vierde generatie toe. De nazaten Anthonissen hebben van verhuizen al die jaren een full service gemaakt. Het kwam er niet enkel op aan meubelen en huisraad te verplaatsen van A tot Z. Het familiebedrijf biedt zijn klanten een breed keuzemenu aan met oa. de inpakking van de goederen, de demontage, de verplaatsing, de montage en zelfs het opnieuw inladen van de kasten. Met uiteraard heel veel extra aandacht voor waardevolle stukken als piano’s, zware brandkoffers, kristallen luchters enz.

Ondertussen zijn de magazijnen van het bedrijf in die mate uitgebreid dat de full service verruimd werd met tijdelijke opslagfaciliteiten. Niet enkel voor gewone huisraad maar ook voor etalagemateriaal, beursstanden enz. Alles overigens zorgvuldig ingepakt.

De stap naar de oldtimers was dan ook niet zo biezonder groot voor Anthony en Nick Anthonissen. Nogal wat verzamelaars weten soms niet zo goed waar ze met hun oldtimer naartoe moeten. In Mortsel kun je die nu tijdelijk onderdak brengen en desnoods ook een beroep doen op de extra diensten die de firma levert. Zoals het geregeld de vereiste bandenspanning garanderen, de vloeistoffen controleren of de motor al eens goed warm laten draaien. Wie graag sleutelt aan zijn wagen kan bij Anthonissen overigens een beroep doen op een werkplaats met hefbrug.

Anthonissen Moving and Logistics stelt acht mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.