Nieuws Antwerpen Anthony Schrauwen neemt het roer van Interalu en LCC volledig over

Anthony Schrauwen neemt het roer van Interalu en LCC volledig over

Anthony Schrauwen neemt het roer van Interalu en LCC volledig over

WILRIJK – Anthony Schrauwen is sinds deze week enige aandeelhouder van de groep die Interalu en LCC bundelt. Het familiebedrijf, gespecialiseerd in klimaat- en metalen plafonds, was voorheen in handen van Anthony en zijn broer Stephan, die nu zijn aandelen verkoopt. “Trots op wat we al hebben kunnen bereiken samen en heel veel goesting in de toekomst”, vertelt Anthony Schrauwen.

In 1971 startte de vader van Anthony en Stephan Schrauwen met het bedrijf dat uiteindelijk zou uitgroeien tot zusterondernemingen Interalu en LCC. De ene gespecialiseerd in produceren en plaatsen van klimaatplafonds en de andere als distributeur voor metalen plafonds. In 1994 stapten Anthony en broer Stephan als tweede generatie in de zaak. Beide bedrijven groeiden onder hun leiderschap uit tot marktleiders in België. Sinds deze week is Anthony dus enige aandeelhouder.

“Samen met ons gedreven team, kijken we uit naar de toekomst. Er staat heel wat op de planning: volgend jaar vieren we ons 50-jarig bestaan en ook nieuwe producten blijven niet uit. We willen nog meer inzetten op innovatie en duurzaamheid en ik ben ervan overtuigd dat we daarmee een verschil kunnen blijven maken op de markt”, vertelt Anthony ambitieus.

Zowel de hoofdzetel als de productiehal bevinden zich in Wilrijk. Het bedrijf heeft het verder kantoren in Luxemburg, Rotterdam en Parijs. Interalu is een internationale speler geworden op de markt van klimaatplafonds, plafondoplossingen die voor verkoeling en verwarming zorgen dankzij geïntegreerde systemen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.