Nieuws Antwerpen Antwerp Expo staat ter beschikking van overheid

Antwerp Expo staat ter beschikking van overheid

Antwerp Expo staat ter beschikking van overheid

ANTWERPEN – Uitbater Easyfairs stelt haar hallen ter beschikking van de lokale en nationale overheden die betrokken zijn in de strijd tegen de verdere verspreiding van Covid-19. In Antwerpen is dat onder meer het geval voor Antwerp Expo.

De sector van beurzen en events is zwaar getroffen aangezien alle evenementen die de komende weken gepland waren in zo goed als alle landen zijn uitgesteld. Easyfairs, het Belgisch bedrijf dat meer dan 200 beurzen, congressen en evenementen organiseert in 14 verschillende landen en dat 10 eventlocaties uitbaat in België, Nederland en Zweden, heeft beslist om actief mee te werken aan de strijd tegen het coronavirus.

Aangezien Easyfairs haar steentje wil bijdragen aan de collectieve maatregelen tegen het coronavirus, heeft het bedrijf aan de Belgische, Nederlandse en Zweedse overheden voorgesteld om haar hallen gratis ter beschikking te stellen in functie van hun noden.

Eric Everard, ceo en oprichter van Easyfairs: “Onze eventlocaties kunnen dienst doen als tijdelijke zorgcentra, locaties voor het onthaal en het scheiden van patiënten, stockageruimtes van medisch materiaal, enzovoort. De lokale overheden zijn ondertussen op de hoogte en hebben ons laten weten dat ze indien nodig, gebruik zullen maken van dit initiatief.”

Lees al onze berichten met een link naar corona op deze pagina.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.