Nieuws Antwerpen Antwerp Golf School golft voor het goede doel

Antwerp Golf School golft voor het goede doel

Antwerp Golf School golft voor het goede doel

AARTSELAAR – Antwerp Golf School bestaat 30 jaar en viert dat het hele jaar door met tal van activiteiten. In juli en augustus kan je er iedere dinsdagavond terecht voor de Afterwork Hole in One. De helft van de opbrengst gaat naar een geldpot, die de deelnemers kunnen winnen. De andere helft wordt verdeeld onder 6 goede doelen.

“Golf is een uitermate geschikte sport om te netwerken, maar ook om na een intense werkdag weer tot rust te komen”, weet Kris Van Ingelgem, bezieler van AGS. “Daarom houden we tijdens de zomermaanden verschillende afterworks. Iedere dinsdag brengen we op het golfterrein een gevarieerde avond met een attractieve Hole in One-competitie.”

Voor 5 euro ontvangen de aanwezigen 3 golfballetjes. Lukt het hen om daarmee een hole-in-one te slaan, dus met één slag het balletje in de hole krijgen, dan winnen ze de geldpot. Als niemand daarin slaagt, wordt de pot bijgehouden voor de afterwork van de week nadien.

6 goede doelen

Van al het deelnamegeld gaat de helft naar de competitiepot. Het overige bedrag gaat rechtstreeks naar een goed doel, gekozen door de professionele spelers van Antwerp Golf School. Dat zijn er 6 in totaal: Het Raster vzw, Het Gouden Mandje, Kom Op Tegen Kanker, paramotiongolf.be, MS Liga Vlaanderen vzw en G-sport Vlaanderen vzw.

“Antwerp Golf School is een familieclub. We vormen hier één hechte groep en willen daar ook anderen bij betrekken. Ook bij het Beat the Pro-concept, die elke derde zondag van de maand doorgaat en waarbij iedereen de score van onze lesgevers en kampioenen mag proberen te verbeteren, gaat de opbrengst naar deze organisaties”, aldus Kris Van Ingelgem.

Intussen zijn er twee Afterwork Hole in Ones achter de rug en is de geldpot nog niet gewonnen. De deelnemers maken de volgende keer kans op 132,5 euro. Ook voor de goede doelen werd diezelfde mooie som reeds bijeen verzameld.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.