Nieuws Antwerpen Antwerp House Hunter gaat voor u op zoek naar een huis

Antwerp House Hunter gaat voor u op zoek naar een huis

Antwerp House Hunter gaat voor u op zoek naar een huis

kopenKlassieke vastgoedmakelaars gaat het er veelal om vooral de belangen van de verkopende partij te verdedigen. Het kan ook anders. In eerste instantie de belangen van de kopers op het oog hebben. Vooral in de Verenigde Staten is het een bekend fenomeen. In eigen land is het minder bekend. De Antwerp House Hunter gaat op zoek naar een project voor zijn klant en bekijkt de immobiliënwereld als makelaar vanuit een totaal andere hoek.

Je zult het maar meemaken. Je komt voor je werk vanuit Limburg naar Antwerpen maar je kent de regio niet. Of nauwelijks. Een geschikt huis of appartement vinden is in die omstandigheden zeker niet evident. Er komt zoveel bij kijken. Dit is meteen ook het verhaal van heel wat buitenlandse expats die voor multinationals naar België komen en hier geconfronteerd worden met vaak onmogelijke toestanden. Amerikaanse vastgoedbedrijven zijn er veelal toe bereid gevonden om de man of vrouw in kwestie te helpen.

Na jarenlange ervaring in het bemiddelen van vastgoed heeft Jan Ooms, oprichter van Antwerp House Hunter en tevens erkend vastgoedmakelaar, het heft in eigen handen genomen om dit concept ook in de Antwerpse vastgoedmarkt te lanceren. Door aandachtig te luisteren, maar ook door raad te geven volgens de huidige marktsituatie, wordt er een duidelijk beeld gevormd van de wensen en behoeftes van de cliënt. Dit alles rekening houdend met budget en duur van de zoektocht.

Bij interessante eigendommen wordt er steeds een nauwkeurige analyse gemaakt en dit voorkomt dat er te duur wordt gekocht. Daarnaast helpt Antwerp House Hunter ook met het zoeken naar een architect, kredietmakelaar, verzekeringsmakelaar of simpelweg een verhuisdienst.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.