Nieuws Antwerpen Antwerpen aangesloten op taxi.eu

Antwerpen aangesloten op taxi.eu

Antwerpen aangesloten op taxi.eu

taxiDTM Taxi en Antwerp-Tax maken als taxi-dispatchers mee deel uit van de internationale taxireservatie-app taxi.eu. Ook Rupel Tax uit Boom sloot aan. Door de implementatie van een digitale reservatie herpositioneren de bedrijven zich als volwaardige concurrenten van de zuiver digitale aanbieders. Het gaat dan kennelijk om het dreigende conflict met Uber. “We combineren onze al sterke reputatie van betrouwbare taxi-ondernemer met de nieuwe mogelijkheden van een moderne applicatie. Tegelijk voegen we de lokale kracht van individuele bedrijven toe aan een nationale en internationale service“, zegt Pierre Steenberghen, secretaris-generaal van de nationale federatie GTL.

DTM Taxi en Antwerp-Tax in Antwerpen en Rupel Taxi in Boom bieden nu samen de taxi.eu service in België. Terwijl de digitale service wordt uitgebreid blijft de traditionele telefonische dispatch verder actief teneinde alle behoeften van de klanten te voorzien, b.v. wanneer een klant een speciaal verzoek heeft dat niet kan ingevuld worden via een app.

taxi.eu is reeds beschikbaar in Brussel, Gent, Antwerpen en Kortrijk. De taxi-reservatieservice is al actief in 12 Europese landen.

De populaire app registreerde al meer dan drie miljoen gebruikers in Europa. De taxi-reservatie-app werd ontwikkeld door de taxi-industrie met “de bedoeling tegemoet te komen aan de noden van de klanten.” Het netwerk connecteert gebruikers met meer dan 145 taxi-dispatchcenters in meer dan 100 steden. Meer dan 62.000 taxi’s en 160.000 chauffeurs in 12 landen maken gebruik van taxi.eu. In al deze landen werkt taxi.eu samen met dispatch-centers en taxibedrijven in overeenstemming met de wettelijke voorschriften.

“We zijn voortdurend geëvolueerd sinds 1929, toen onze bedrijvigheid startte met Minerva wagens. De taxi.eu app beantwoordt de noden van onze passagiers voor een betrouwbare taxiservice op eender welke locatie via juist geteld één app, hier in Antwerpen of waar dan ook in Europa”, stelt Koen Van Oorschot van Antwerp-Tax.

“We hebben een vloot van meer dan 100 voertuigen en 220 medewerkers, wat ons toelaat de behoeften van onze klanten te beantwoorden. De app service is een toekomstgerichte meerwaarde”, zegt Steve Van Avermaet, Chief Executive Officer van DTM Taxi.

taxi.eu wordt beheerd door FMS Systems GmbH. De managing directors zijn Hermann Waldner en Michael Weiss. Beide partners hebben hun jarenlange ervaring in dispatching of software-ontwikkeling ingebracht in de totstandkoming van dit project. taxi.eu werkt momenteel wereldwijd samen met verschillende taxi-dispatchcenters in meer dan 100 Europese steden. 62.000 taxi’s en 160.000 tax-ichauffeurs kunnen nu intuïtief bereikt worden via de taxi.eu app. In 4.500 steden connecteert de app direct met de meest nabije, regionale taxi dispatch service.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.