Nieuws Antwerpen Antwerpen kiest voor Figuur van het Jaar

Antwerpen kiest voor Figuur van het Jaar

Antwerpen kiest voor Figuur van het Jaar

couckeMarc Coucke was verleden jaar als ondernemer ontegensprekelijk de figuur van het jaar. Op de Nacht van de KMO werd hij eerder gehuldigd voor het onstuitbaar engagement waarmee hij als kleine ondernemer zijn bedrijf uitbouwde tot een internationale groep. Dit jaar wordt in het Antwerpse Hilton hotel een nieuwe figuur van het jaar gekozen. De jury duidde alvast vijf genomineerden aan.

  • Luc Colemont: de maag- en darmspecialist van het Antwerpse Sint Vincentius ziekenhuis die met zijn actie Stop Darmkanker de ziekte preventief probeert te bestrijden.
  • Rudi Mannaerts: de pastoor van de Sint-Andries-parochie die zich tevens opstelt als kunsthistoricus. Hij spreekt de taal van zijn parochianen en alle andere kerkgangers.
  • Wouter Torfs: zijn schoenenbedrijf is al verscheidene keren bekroond tot “beste werkgever.” Met zijn respectvolle bedrijfscultuur is het er hem om te doen dat alle werknemers zich goed voelen in hun vel.
  • Jef Colruyt: de voorzitter van het gelijknamige distributiebedrijf is een voorvechter van duurzaam ondernemen. Hij engageert zich daartoe ook in maatschappelijke projecten.
  • Ivan De Witte: als oprichter van het HR-bedrijf De Witte and Morel, nu Hudson Benelux heeft hij de voetbalclub AA Gent met een realistische aanpak opgetild tot een verdienstelijke kampioen.

De trofee “Figuur van het jaar” wordt binnen de Nacht van de KMO mee gesponsord door HR-dienstverlener ASAP.be, een specialist in het leveren van diensten op het vlak van werving en selectie, outplacement, loonadministratie, dienstencheques, IT en juridisch advies.

Foto: Marc Coucke (links) tijdens de viering eerder verleden jaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.