Nieuws Antwerpen Antwerpen sleept 6 van de 14 Venuez Hospitality Awards in de wacht


Antwerpen sleept 6 van de 14 Venuez Hospitality Awards in de wacht


John Verept, hospitality ondernemer van het jaar

Antwerpen sleept 6 van de 14 Venuez Hospitality Awards in de wacht


John Verept, hospitality ondernemer van het jaar

John Verept, hospitality ondernemer van het jaar

Maandagavond 5 december werden voor de vierde keer de Venuez Hospitality Awards uitgereikt aan de top van deze Belgische industrie in het casino van Knokke-Heist.

Maar liefst zes bekroningen van in het totaal 14 categorieën gingen naar Antwerpse ondernemers:  Culinary Talent, Best Coffee Concept, Best Bar Concept, Best Cocktailbar, Best Bartender en Entrepreneur of The Year. In de professionele vakjury zetelden onder meer Venuez-uitgever Vincent Degrootte, trendwatcher Tom Palmaerts en journaliste Debbie Pappyn.

De prijs voor Entrepreneur of The Year is uitgereikt aan John Verept van RAS, Restaurant Aan de Stroom (Zuiderterras). John zit ook achter het nieuwe horecaconcept Victor in de Brusselse Bozar. Deze prijs gaat naar de professional die het afgelopen jaar een unieke prestatie heeft neergezet met een onderscheidende visie op het gebied van gastvrijheid en stijl.

Dimitri Proost mag zich een jaar lang Culinary Talent noemen. Met zijn Antwerpse restaurant Dim Dining brengt hij Japan tot in België. Deze prijs wordt uitgereikt aan ‘vernieuwend’ talent beneden de 35 jaar.

Best Coffee Concept is voor Butcher’s Coffee, een no-nonsens koffiebar die o.m. beoordeeld werd op kwaliteit van het product.

Bar Burbure van sommelier Jurgen Lijcops is niet zomaar een cocktailbar. Naast het concept en de uitstraling, is er een uitgekiende kaart met eigen ontwikkelde gin, wijnen aangepast aan het seizoen, bijzondere bieren, sherry’s en sterke dranken. Bar Burbure werd gehuldigd met de Best Bar Concept.

Best Cocktailbar is Bijou waar Ben Belmans en Dieter Van Roy achter de stick staan. Concept, uitstraling, werkbaarheid,  productaanbod en de kwaliteit van dranken, kennis, omgeving en sfeer zijn de beoordelingscriteria.

Didier Van den Broeck van de lounge cocktailbar Dogma goochelt niet alleen met smaken en geuren, maar mag dit voortaan ook doen met de titel Best Bartender.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.