Nieuws Antwerpen Antwerpen verwelkomt foodconcept Sticks ‘n Bowls

Antwerpen verwelkomt foodconcept Sticks ‘n Bowls

Antwerpen verwelkomt foodconcept Sticks ‘n Bowls

ANTWERPEN – Na het succes in Leuven opent Sticks ’n Bowls een tweede vestiging op de Oudevaartplaats in Antwerpen. Het originele concept van fastfood en takeway wordt er aangevuld met een echte restaurantervaring.

Sticks ’n Bowls serveert pokébowls. Poké is het Hawaïaanse woord voor ‘in stukjes gesneden’. De bowls zijn opgebouwd uit een basis van rijstsoorten, quinoa of aanverwanten, en/of sla, koude of warme toppings zoals vlees, vis of vegetarisch, gemarineerde groenten en een bijhorende dressing.

“In de nieuwe vestiging evolueren we verder naar een restaurantbenadering van het concept. Gasten kunnen hier terecht voor een snelle hap of een takeaway, maar evenzeer om gezellig te tafelen”, zegt zaakvoerder Tars De Raeymaeker. “Naast een uitgebreide selectie pokébowls vind je hier binnenkort dan ook enkele heerlijke voorgerechten zoals pineapple glazed ribs, yakitori, edamame boontjes en salsa Huancaina met maniokchips. Ook enkele side dishes zoals kimchi, gepekelde bloemkool met kurkuma en cashews, wakame en shiitake, vinden hun weg naar het menu.”

Het menu zal mee met de seizoenen veranderen. Alle producten worden bovendien zoveel mogelijk aangekocht bij lokale telers.

Verdere uitrol

Zaakvoerder Tars De Raeymaeker wil van Sticks ‘n Bowls een vaste waarde maken in de categorie fast casual. Hij wil op een duurzame en rendabele manier verder uitbreiden naar andere steden. “Een deur openen is niet moeilijk, een deur openhouden is een ander verhaal.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.