Nieuws Antwerpen Antwerpen Waasland kiest "beloftevolle starter"

Antwerpen Waasland kiest "beloftevolle starter"

Antwerpen Waasland kiest "beloftevolle starter"

beginIn 2014 werden liefst zo’n 81.000 nieuwe ondernemingen opgestart. Niet alle starters overleven hun eerste levensjaar, laat staat dat ze allemaal succesvol doorbreken. Er is echter steeds een minderheid die het in de genen heeft op korte termijn succesvol te worden en pijlsnel te groeien.

Uit dat groepje uit de regio Antwerpen-Waasland detecteerde Voka – Kamer van Koophandel Antwerpen-Waasland negen ondernemingen die geselecteerd werden voor de wedstrijd ‘meest beloftevolle starter 2015’.

Uit de negen kandidaten wordt op 29 oktober e.k. de ‘meest beloftevolle starter 2015’ gekozen:

* Broke Bikes: Klanten kunnen hun Broke Bike online zelf volledig samenstellen en personaliseren zonder achterover te vallen van de prijs.
* Dresscoat: Dresscoat biedt creatieve textieloplossingen voor evenementen, beurzen, congressen, theaterstukken, concerten, e.d. van ontwerp tot uitvoering.
* Dynapptik: Dynapptik ontwikkelt applicaties en softwaretoepassingen om bedrijfsprocessen te vereenvoudigen en te optimaliseren.
* FritsForKids: Een Fritsforkids is een kinderstoel die je kan gebruiken aan een keukeneiland, eettafel, tekentafel en als zeteltje omdat de poten verstelbaar zijn.
* Lifepower: De LifePower A² is een draagbaar stopcontact waar je bijna ieder toestel op kan aansluiten, van een laptop of gsm tot een muziekversterker. Je kan hem koppelen aan een bijhorend mobiel zonnepaneel waardoor het stopcontact binnen de drie uur weer opgeladen is.
* Pintrail: Pintrail is een sport- en spelapplicatie die op basis van virtuele pins iedereen moet aanzetten om (meer) te bewegen.
* Sign2Pay: Sign2Pay is een veilige, eenvoudige en mobiele methode waarmee consumenten op ieder touchscreentoestel aankopen kunnen betalen. Het enige wat de klant moet doen is een handtekening zetten en zo de betaling bevestigen.
* Suitcase: Suitcase is de oplossing voor mannen die niet graag shoppen, te weinig tijd hebben of niet goed weten wat ze moeten kopen en waar ze goed mee staan.
* Vavato: Vavato is een veilinghuis vol ambitie en met een frisse kijk op de online veilingmarkt. Bij hen kan je eenvoudig bieden op exclusieve vliegtuigen, koelkasten, graafkranen, zetels,…

Stemmen kan via www.beloftevollestarter.be.

De winnaar van de wedstrijd wordt bekendgemaakt tijdens het gala van de Excellente ondernemingen op donderdag 29 oktober in het auditorium van KBC – Eiermarkt 20, 2000 Antwerpen.

Die avond staat ook in het teken van de award ‘Excellente onderneming 2015, PLATO-Ambassadeur 2015 en LifeTime Achievement Award 2015’. U kan zich hiervoor inschrijven via mail.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.