Nieuws Antwerpen Antwerpen zoekt Excellente Onderneming 2015

Antwerpen zoekt Excellente Onderneming 2015

Antwerpen zoekt Excellente Onderneming 2015

cmosistochHet technologiebedrijf Cmosis uit Berchem werd verleden jaar uitgeroepen tot de Excellente Onderneming 2014 van de regio Antwerpen-Waasland. De werkgeversvereniging Voka – Kamer van Koophandel is in dit opzicht op zoek naar de opvolger van Cmosis en kiest op 29 oktober e.k. tussen de drie groeibedrijven Group Joosen, Hye en OM Partners.

Het gaat er Voka om hardwerkende innovatieve ondernemers een podium ter verlenen. Daarbij staan niet enkel hun prestaties centraal maar ook “hun bijzondere aanpak als een voorbeeld voor andere ondernemers.”

Een kort portret van de drie genomineerde bedrijven:

* Group Joosen: het transportbedrijf van Kurt Joosen dat onlangs verhuisde van Brecht naar een terrein in de haven van Antwerpen. De onderneming rijdt vandaag met meer dan 100 trucks, stelt 120 mensen tewerk en realiseerde verleden jaar een omzet van 21 miljoen euro. Het is er de Group Joosen om te doen de klanten zo snel mogelijk te bedienen en de containers van de rederijen en de expeditiebedrijven ter plaatse te krijgen.

* Hye: het waterbouwkundig bedrijf uit Zwijndrecht is gespecialiseerd in alle mogelijke werken onder naast en boven het water. Het gaat dan om zeehavens tot rivieren, kanalen en zelfs watersportplassen. Het bedrijf bouwt kaaimuren, steigers, dijkwerken, bruggen, sluizen en staalconstucties. Het doet aan hijs- en montagewerken, heiwerken, wrakkenberging, baggerwerken, bodemsanering en milieuwerken. Hye telt 170 medewerkers en tekende verleden jaar voor een omzet van 40 miljoen euro.

* OM Partners: het softwarebedrijf uit Wommelgem is gespecialiseerd in supply chain planning en consultancy. De onderneming is in hooguit 20 jaar doorgegroeid naar een omzet van 35 miljoen euro en stelt vandaag zo’n 300 mensen tewerk. In Wommelgem en in de onderscheiden filialen in het buitenland zijn meer dan 30 verschillende nationaliteiten aan het werk waardoor de eigenlijke voertaal van het bedrijf Engels geworden is. OM staat voor Operations Management en wordt aangestuurd door Anita Van Looveren.

Foto: Voka zoekt een opvolger voor Cmosis, de excellente onderneming van 2014 en Luc De Mey..

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.