Nieuws Antwerpen Antwerps Boekhoudkantoor omgedoopt tot Abeka

Antwerps Boekhoudkantoor omgedoopt tot Abeka

Antwerps Boekhoudkantoor omgedoopt tot Abeka

accountantHet Antwerps Boekhoudkantoor krijgt een andere naam. Het wordt omgedoopt tot Abeka. De naamsverandering zet een nieuwe strategische koers in. Abeka wil de fiscale en financiële ontzorger zijn voor zowel kmo’s als grote bedrijven.

Abeka heeft zijn hoofdvestiging in Deurne, twee bijkantoren in Schilde en Geel en twee servicepunten in Kalmthout en Mechelen. Abeka wil de komende jaren inzetten op verdere groei, zowel organisch als door overnames.

“Onze naam ‘Het Antwerps Boekhoudkantoor’ dekt niet langer de lading”, zegt zaakvoerder Georges Bauwens die het bedrijf oprichtte in 1987. “Wij zijn uitgegroeid tot een solide onderneming die klanten helpt in heel Vlaanderen. De komende jaren willen we ons interne en externe kennisnetwerk verder versterken, ook buiten Antwerpen. Vandaag wordt een uitgebreide dienstverlening voor boekhoudkantoren meer en meer de nieuwe standaard. Het kennisnetwerk van het boekhoudkantoor zorgt daarbij voor extra toegevoegde waarde”.

Abeka kijkt al vanaf zijn oprichting verder dan het pure boekhoudwerk. Abeka maakte door de jaren heen de omwenteling van boekhoudkantoor en adviesbureau naar een totaaladviseur voor fiscale en financiële vraagstukken. Vandaag profileert Abeka zich als specialist in het ontzorgen van bedrijven. Dat laatste wil Abeka met de naamsverandering extra in de verf zetten. “Daarbij blijven we klantenvertrouwen hoog in het vaandel houden. In Abeka’s aanpak vormt vertrouwen het cement, ontzorgen de hoeksteen”, zegt Georges Bauwens.

Abeka staat daarbij garant voor een end-to-end dienstverlening, van boekhouding en operationele ondersteuning tot strategische begeleiding. Voor elke nieuwe fase in het zakendoen, kunnen ondernemingen bij Abeka aankloppen. Het gros van de klanten zijn kmo’s, maar ook vestigingen van internationale organisaties zijn klant bij Abeka. Er werken 13 medewerkers in de hoofdvestiging in Deurne.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.