Nieuws Antwerpen Antwerps brillenlabel lanceert gloednieuw optisch brillenmerk

Antwerps brillenlabel lanceert gloednieuw optisch brillenmerk

Antwerps brillenlabel lanceert gloednieuw optisch brillenmerk

ANTWERPEN-  Antwerps brillenlabel binôche bundelt meer dan 20 jaar ervaring en lanceert een nieuw optisch brillenmerk. SEALED by binôche speelt de kaart van duurzaam en tijdloos design.

Met SEALED wil binôche opnieuw focussen op optische monturen en mikt het op een doelpubliek dat niet alleen gevoelig is aan design, maar ook techniciteit en esthetiek waardeert. De monturen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn vervaardigd met een verfijnde techniek, te danken aan de jarenlange ervaring van het team.

De eerste collectie van SEALED by binôche bestaat uit vijf combiné-modellen uit roestvrij staal en acetaat. De monturen kregen elk een naam gebasseerd op verschillende manen. Zo bestaat de collectie uit Lunar, Dione, Mimas, Oberon en Triton.

Het team achter SEALED by binôche vertrok bij de benaming van het merk uit het begrip ‘ruimtevaart’ en linkte dit aan het luchtledige, aan lange tochten en aan de nood om langdurig items te bewaren. De brillen van SEALED by binôche danken hun lange levensduur aan een hoogwaardige PVD-coating (die de lak van de monturen beschermt, en tevens vuil afstoot) en de opmerkelijke technische samenstelling. De monturen zijn bovendien ook anti-allergeen.

Antwerps ontwerp

Net zoals de brillen van binôche, zijn ook de brillen van SEALED by binôche ontworpen in Antwerpen. De monturen worden vervaardigd in een klein atelier in Frankrijk, waar het volledige proces op de voet wordt gevolgd door het Belgische team. Om van een volwaardig Belgisch product te kunnen spreken, doet het label ook voor de creatie van de etui’s waarin de brillen verpakt worden een beroep op een Belgisch bedrijf.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.