Nieuws Antwerpen Antwerps Business Event breekt opnieuw record

Antwerps Business Event breekt opnieuw record

Antwerps Business Event breekt opnieuw record

ANTWERPEN – Bij Kinepolis in Antwerpen ging de vierde editie van het Antwerps Business Event door. Met 68 standhouders en 485 ingeschreven deelnemers werd een record verbroken.

In tijden van Corona was het niet verwonderlijk dat niet iedereen kwam opdagen, maar deze vierde editie van het Antwerps Business Event. is toch een succes geworden. Na de 340 deelnemers in 2019 zijn voor de vierde editie maar liefst 485 ondernemers ingeschreven.

Nadat Antwerps schepen Koen Kennis de beurs had geopend, konden de aanwezigen kennismaken met 68 standhouders (bedrijven en organisaties) en zich laten inspireren tijdens enkele sprekersessies.

Uiteraard was op deze editie ook Corona één van de gespreksonderwerpen onder de aanwezigen. Ook wij staken ons licht op bij enkele aanwezigen.

De vijfde feestelijke editie van netwerkevent staat gepland op 11 maart 2021.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.