Nieuws Antwerpen Antwerps designbureau opent tweede vestiging in VS

Antwerps designbureau opent tweede vestiging in VS

Antwerps designbureau opent tweede vestiging in VS

ANTWERPEN – Eind april opent KAN een tweede kantoor in de VS. Na New York strijkt het Antwerpse designbureau ook in Chicago neer. KAN wil zo de expansie in de VS verderzetten en de omzet er tegen 2022 verdubbelen.

KAN, dat meer dan 30 jaar geleden werd opgericht, is een trendsetter op het vlak van digital brand transformation. Met het platform Kadanza helpt de Antwerpse speler bedrijven om een digitale inhaalbeweging te maken. Branding en productie van allerlei communicatiedragers worden uniformer, flexibeler, makkelijker en een pak efficiënter. Zo besparen bedrijven tot wel 80 procent op hun design- en productiekosten.

Dankzij de voortrekkersrol in België heeft KAN met Kadanza sinds 2014 ook in de VS voet aan de grond gekregen. Dat resulteert vandaag in een mooie klantenportefeuille met Coca-Cola, Tupperware, Axalta en HPE die werken met het platform.

Nico Potvin, partner bij KAN: “Bijna 30 procent van onze omzet komt momenteel uit Amerika. Met de verhuis naar Chicago willen we dit cijfer tegen 2022 optrekken naar 50 procent. De centrale ligging maakt van Chicago een ideale uitvalsbasis om de Amerikaanse markt verder te bewerken. Bovendien zitten veel van onze klanten en prospects niet enkel aan de oostkust, maar verspreid over het hele land.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.