Nieuws Antwerpen Antwerps kantoor Flanders@Work is schot in de roos

Antwerps kantoor Flanders@Work is schot in de roos

Antwerps kantoor Flanders@Work is schot in de roos

ANTWERPEN/HERENTALS – De Antwerpse vestiging van uitzendkantoor Flanders@Work uit Herentals scoort beter dan verwacht. Dat is bekend gemaakt tijdens de feestelijke inhuldiging van het nieuwe kantoor in de Amsterdamstraat, aan het Eilandje.

Het Antwerpse kantoor van Flanders@Work opende in november 2019, maar de verwachte groei is al overtroffen. “De impact van onze nieuwe vestiging was nog wat sterker dan verwacht”, vertelt Jennifer Sleeckx van het kantoor in Antwerpen. “Er staan enkele belangrijke opdrachten op de planning de komende maanden en ondertussen kwam er al een extra medewerker bij in Antwerpen. Als bedrijf in de HR-sector vinden we het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke groei. En dat loont.”

Veel vacatures verwacht

Naar aanleiding van het openingsfeest kon zaakvoerder Stein Wuyts alvast meegeven dat er nog heel wat op de planning staat in 2020: “Onze sterke groei van het voorbije jaar zet zich, mede dankzij de opening van het nieuwe kantoor, ook dit jaar door. Er zijn ondertussen een aantal grote contracten getekend en we zijn trots dat we onze verwachtingen voor 2020 naar boven hebben kunnen bijstellen.”

De komende maanden komen er heel wat nieuwe vacatures bij voor de klanten van Flanders@Work. Stein Wuyts: “De komende maanden zijn traditiegetrouw heel druk, zeker ook voor de klanten waar we op projectbasis voor werken. Mensen die op zoek zijn, houden flanderatwork.be dus maar beter in de gaten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.