Nieuws Antwerpen Antwerps marketingbureau Gicom neemt Gabari over

Antwerps marketingbureau Gicom neemt Gabari over

Antwerps marketingbureau Gicom neemt Gabari over

BERCHEM – Marketingbureau Gicom neemt Gabari over, een ander agentschap dat zich specialiseert in vastgoedprojecten. Samen zullen ze verder gaan als de Gicom Group.

Content marketingbureau Gicom werd in 1981 opgericht door Gisèle Speaker en staat nu onder leiding van ceo Ronald Boeckx. Met de recente overname van Gabari, een marketingbureau dat zich specialiseert in vastgoedprojecten, mag het bedrijf zich nu de Gicom Group noemen.

Met vooral expertise in branding, geautomatiseerde lead generation en 3D technologie moet Gabari de bestaande dienstverlening van Gicom verder aanvullen. “Gabari is sinds tien jaar dé referentie in de wereld van de immobiliën, met meer dan honderd projectlanceringen (residentieel, burelen of gemengd) op haar actief. Het is dan ook vooral de complementariteit aan kennis die aan de basis ligt van deze overname”, klinkt het bij Gicom Group.

Yoram Speaker, mede-oprichter van Gabari, blijft zijn functie uitoefenen, al zal Gabari nu de gespecialiseerde business unit voor Real Estate zijn binnen de Gicom Group.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.