Nieuws Antwerpen Antwerps restaurant Brusketta opent tweede vestiging

Antwerps restaurant Brusketta opent tweede vestiging

Antwerps restaurant Brusketta opent tweede vestiging

ANTWERPEN – Het Italiaanse restaurant Brusketta is een bekend adres in Antwerpen. De authentieke keuken valt duidelijk in de smaak, want wegens het grote succes wordt nu een tweede vestiging geopend. Die krijgt de naam Paesano, genoemd naar chef-kok Luciano Paesano. Zijn dochter Valentina staat in voor de uitbating van de nieuwe zaak.

Het nieuwe restaurant van de familie Paesano komt in het pand van discotheek The Villa Antwerp, gelegen op het Eilandje. Terwijl Brusketta gekenmerkt wordt door een rustiek kader, krijgt Paesano een moderne inrichting. Het is Luciano Paesano’s dochter Valentina die samen met Vincent Van Trier, eigenaar van The Villa Antwerp, de dagelijkse leiding op zich gaat nemen. “Bij Brusketta moesten we steeds meer reservaties weigeren. Het restaurant uitbreiden was niet mogelijk, maar met Paesano kunnen we nu tegemoet komen aan deze vraag”, aldus een tevreden Valentina Paesano.

Veel parkeerplaats

Ook Vincent Van Trier is enthousiast over de samenwerking. “Het is fantastisch om een horecazaak als Paesano naast The Villa Antwerp te krijgen. Voor de liefhebbers van Brusketta zal het een zege zijn dat er nu ook op het Eilandje een dergelijk restaurant opent, met bovendien veel parkeerplaatsen. En op vrijdag- en zaterdagavond kunnen klanten na het eten eventueel nog een stapje zetten in onze discotheek.”

Bij Paesano kan je terecht voor een snelle lunch maar evengoed voor een royaal diner. De keuken wordt geleid door een chef-kok uit het Zuid-Italiaanse Bari en de pizzaiolo is afkomstig uit Napels, de bakermat van de pizza. Behalve verschillende pizza’s prijken op de uitgebreide kaart ook signatuurgerechten als pasta vongole en spaghetti meatballs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.