Nieuws Antwerpen Antwerps restaurant ‘Den Abattoir’ gaat dicht.

Antwerps restaurant ‘Den Abattoir’ gaat dicht.

Antwerps restaurant ‘Den Abattoir’ gaat dicht.

abattoirHet Antwerpse vleesrestaurant ‘Den Abattoir’  sluit na meer dan twintig jaar zijn deuren. ‘Den Abattoir’ was een begrip in Antwerpen. Meer dan 20 jaar lang kwamen vleesliefhebbers er  naartoe voor een reusachtig stuk vlees, vers van de slachterij aan de overkant.

Helaas heeft ook deze levende legende, die tevens een vaste waarde was uit de  Antwerpse gastronomische wereld de tand des tijds niet overleefd.

Het slachthuis ging na verloop van tijd dicht, de buurt verkommerde en bovendien begonnen er overal wegenwerken. Na een drastische vermindering van het personeelsbestand, bleek de zaak nog steeds niet rendabel want de klanten bleven uit.

Het handelsfonds staat sinds vandaag dan ook te koop bij het veilinghuis Hammertime. Het betreft een prachtige zaak met een lage huur en bovendien is het pand vrij van brouwer.

Hammertime vraagt dan ook aan alle gegadigden zich te melden en zo een uniek Antwerps monument terug op de rails te zetten.

Misschien is er toch een ondernemer die brood, pardon, vlees ziet in de zaak en zich eraan durft te wagen.

www.hammertime.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.