Van Wauwe steekt scholen en horeca hart onder de riem
Bouwgroothandel Plastiek Van Wauwe zet zich in voor scholen en de horeca. Nog tot woensdag 21 april kunnen zij via… Lees meer
Het Antwerpse vleesrestaurant ‘Den Abattoir’ sluit na meer dan twintig jaar zijn deuren. ‘Den Abattoir’ was een begrip in Antwerpen. Meer dan 20 jaar lang kwamen vleesliefhebbers er naartoe voor een reusachtig stuk vlees, vers van de slachterij aan de overkant.
Helaas heeft ook deze levende legende, die tevens een vaste waarde was uit de Antwerpse gastronomische wereld de tand des tijds niet overleefd.
Het slachthuis ging na verloop van tijd dicht, de buurt verkommerde en bovendien begonnen er overal wegenwerken. Na een drastische vermindering van het personeelsbestand, bleek de zaak nog steeds niet rendabel want de klanten bleven uit.
Het handelsfonds staat sinds vandaag dan ook te koop bij het veilinghuis Hammertime. Het betreft een prachtige zaak met een lage huur en bovendien is het pand vrij van brouwer.
Hammertime vraagt dan ook aan alle gegadigden zich te melden en zo een uniek Antwerps monument terug op de rails te zetten.
Misschien is er toch een ondernemer die brood, pardon, vlees ziet in de zaak en zich eraan durft te wagen.
Bouwgroothandel Plastiek Van Wauwe zet zich in voor scholen en de horeca. Nog tot woensdag 21 april kunnen zij via… Lees meer
De Belgische pionier van de premium hamburger viert binnenkort haar tiende verjaardag met een volledig nieuw concept. De maanden in… Lees meer
Anderhalf jaar na het faillissement van de vroegere brasserie Belair is Antwerp Airport op zoek naar een nieuwe uitbater voor… Lees meer
De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 13 april het faillissement van 11 bedrijven en zelfstandigen… Lees meer
De ondernemingsrechtbank van Antwerpen, afdeling Antwerpen, heeft in haar zitting van 15 april het faillissement van 3 bedrijven uit de… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen