Nieuws Antwerpen Antwerps restaurant Fiera wint award van brouwerij

Antwerps restaurant Fiera wint award van brouwerij

vlnr: Lorenz Lievens en Andy De Cremer (Fiera) samen met Peter Buelens (Cornet).

Antwerps restaurant Fiera wint award van brouwerij

De Cornet Beer & Food Pairing Award gaat dit jaar naar Fiera, het restaurant in de oude Handelsbeurs van Antwerpen. Fiera wordt door de jury geroemd voor haar pure keuken, waarbij de gerechten uiteraard begeleid worden door bier.

Jaarlijks reikt Bierpassie Magazine de Cornet Beer & Food Pairing Award uit aan een brasserie of restaurant dat Beer & Food Pairing echt ter harte neemt. De award wordt mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Brouwerij De Hoorn die haar zwaar blond bier Cornet hiermee in de spotlight plaatst. De jury quoteert op basis van verschillende criteria zoals: bierkaart, motivatie van de pairing, schenktechniek, glaswerk, presentatie en het kader.

Chefs Andy De Cremer en Davide Mazzoni van Fiera in Antwerpen bereiden er met kwalitatieve ingrediënten lichte en gezonde gerechten met invloeden van over de hele wereld. Hun creaties worden er perfect begeleid met bier.

“We zijn heel blij met deze erkenning! Een leuke opsteker voor het hele team”, reageert Lorenz Lievens van Fiera.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.