Nieuws Antwerpen Antwerps transportbedrijf Dashdoc richt blik op haven vanuit nieuw kantoor op Het Eilandje

Antwerps transportbedrijf Dashdoc richt blik op haven vanuit nieuw kantoor op Het Eilandje

Foto: Dashdoc

Antwerps transportbedrijf Dashdoc richt blik op haven vanuit nieuw kantoor op Het Eilandje

ANTWERPEN – Dashdoc, de ontwikkelaar van het gelijknamige transportmanagementsysteem (TMS), wil volgend jaar zijn aanwezigheid in de Antwerpse haven versterken. Dat zal het doen vanuit het nieuwe kantoor in The Beacon, het bekende innovatie- en bedrijvencentrum aan Het Eilandje.

Het van oorsprong Franse Dashdoc is sinds begin dit jaar actief in de Benelux. Na negen maanden ruilt de TMS-ontwikkelaar haar kantoor in Antwerpen-Berchem in voor The Beacon, een business- en innovatiehub met kantoren voor uiteenlopende IoT-bedrijven. Gelegen in de Sint-Pietersvliet vlakbij de hippe buurt Het Eilandje, is de stap naar de Antwerpse haven snel gezet. En die stap wil Dashdoc graag volgend jaar al zetten, door zich meer te focussen op verladers en transporteurs die in de haven actief zijn.

Groeien

​Het transportmanagamentsysteem van Dashdoc kon dit jaar al heel wat transporteurs in België en Nederland overtuigen om hun planning, administratie en facturatie te digitaliseren en automatiseren. Dat succes stelde Dashdoc in staat om een lokaal Benelux-team uit de grond te stampen. Daarnaast maakt Dashdoc in The Beacon deel uit van een diverse community van 34 start-ups die elkaar versterken en samenwerken.

“We zijn in The Beacon terecht gekomen via kenniscentrum Flanders Investment & Trade”, legt Sami Dandache, general manager Benelux bij Dashdoc uit. “We waren overtuigd door de strategische locatie, interessante evenementen en de collegiale sfeer. En we zijn verliefd geworden op het prachtige uitzicht dat we hier hebben op de stad.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.