Nieuws Antwerpen Antwerps vastgoedkantoor van moeder en dochter wordt Abricasa

Antwerps vastgoedkantoor van moeder en dochter wordt Abricasa

Antwerps vastgoedkantoor van moeder en dochter wordt Abricasa

ANTWERPEN – Na jarenlang te zijn aangesloten bij een grote vastgoedorganisatie, gaat Milla Dieltjens met haar vastgoedkantoor dat ze overnam van haar moeder Ria Verlaet haar eigen weg. Sinds maart werken moeder en dochter onder hun eigen naam Abricasa – Vastgoed voor generaties.

In 2006 richtte Ria Verlaet een Antwerps vastgoedkantoor op, dat ettelijke jaren deel uitmaakte van de grootste vastgoedorganisatie van België. Na het behalen van haar BIV-erkenning in 2012, nam dochter Milla Dieltjens het bedrijf over.

“De combinatie van ons enthousiasme en onze jarenlange ervaring maken van Abricasa een betrouwbare partner in de vastgoedbegeleiding in het Antwerpse. De familiale band van de twee generaties zorgen voor een persoonlijke en efficiënte aanpak”, zegt Milla Dieltjens.

Huizenjagers

“Net na de naamsverandering kregen wij de vraag om deel te nemen aan het tv-programma Huizenjagers, mijn mama werd uiteindelijk geselecteerd”, aldus Milla Dieltjens. “Met de naamsverandering net achter de rug was het een serieuze uitdaging qua timing, maar we vonden het de uitdaging waard en zijn ze ook aangegaan.”

Moeder Ria Verlaet is uiteindelijk met de award naar huis gekomen. “Voor ons een kers op de taart.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.