Nieuws Antwerpen Antwerps vermogensbeheerder investeert in Van Moer Logistics

Antwerps vermogensbeheerder investeert in Van Moer Logistics

Antwerps vermogensbeheerder investeert in Van Moer Logistics

Antwerps vermogensbeheerder Ackermans & van Haaren (AvH) investeert 12,5 miljoen euro in logistiek dienstverlener Van Moer Logistics. AvH verwerft met deze kapitaalverhoging een participatie van 21,7%.

Van Moer gaat verder op zijn elan van 2020. De logistiek dienstverlener realiseerde toen een omzet van 186 miljoen euro, en voegde in maart 2021 met de overname van TTB de binnenvaartterminal in Brussel toe aan haar netwerk. Recent kwamen daar ook nog de overnames van NDB Logistics en Bertels International bij, die de positie van Van Moer in de logistiek van tankcontainers versterkt. Nu kan het met de investering van Ackermans & van Haaren haar positie nog verder versterken.

“Wij zijn verheugd met de instap van Ackermans & van Haaren in het kapitaal van Van Moer Logistics. Dit partnership zal ons toelaten om onze ambitieuze doelstellingen op het vlak van duurzame Logistiek op korte en lange termijn verder te realiseren”, vertelt Jo Van Moer, ceo van Van Moer Logistics.

“Wij hebben groot respect voor het ondernemerschap van Jo Van Moer en zijn collega’s. Wij kijken ernaar uit om op de lange termijn de verdere uitbouw van Van Moer te kunnen ondersteunen. Dit is voor ons een unieke opportuniteit om te investeren in duurzame mobiliteit en logistiek en om onze aanwezigheid in de Antwerpse haven te versterken”, zegt Tom Bamelis, cfo van Ackermans & van Haaren, die samen met Philip Heylen AvH zal vertegenwoordigen in de raad van bestuur van Van Moer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.