Nieuws Antwerpen Antwerps vermogensbeheerder Mercier-Vanderlinden opent West-Vlaamse vestiging

Antwerps vermogensbeheerder Mercier-Vanderlinden opent West-Vlaamse vestiging

Antwerps vermogensbeheerder Mercier-Vanderlinden opent West-Vlaamse vestiging

De vermogensbeheerder Mercier-Vanderlinden heeft in Waregem een West-Vlaams kantoor kantoor geopend. Het van origine Antwerpse Mercier-Vanderlinden ontstond twintig jaar terug, en opende in al die tijd één bijkantoor in Brussel. Het Waregemse kantoor telt een vijftal medewerkers.

Mercier-Vanderlinden hanteert een slogan: ‘We take it personally’. Een uiting van persoonlijk engagement waar de onafhankelijke vermogensbeheerder wil voor staan. Mercier-Vanderlinden is met een beheerd kapitaal (asset management) van 3,5 miljard euro geen kleintje.

Volgens Didier Vandoorne is de keuze voor West-Vlaanderen, en meer bepaald Waregem, geen toeval. “Vanuit Waregem kunnen we zowel ons cliënteel in Oost- als in West-Vlaanderen optimaal begeleiden, twee regio’s waar héél wat van ons cliënteel reeds gevestigd is”, aldus Didier Vandoorne. “Waregem zelf is ook een stad van ondernemers, wat aanleunt bij het ondernemerschap dat in ons DNA zit. Immers Mercier-Vanderlinden is zelf ontstaan uit ondernemersfamilies.”

In Waregem gaat de Antwerpse vermogensbeheerder er tegenaan met een vlakke structuur en een volwaardige ploeg van lokale mensen die allen sterk verweven zitten in het lokale netwerk met jarenlange ervaring in de sector. “De focus moet liggen op de essentie, te weten een degelijk beheer met succesvolle resultaten op lange termijn, en met eenvoud in de oplossingen”, aldus nog Didier Vandoorne. “Noem het maar ontzorgen van de klant op basis van waarden zoals koopkracht in stand houden, aandacht voor groei van het bedrijf en geen one-stop-shop zoals bij de grootbanken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.