Nieuws Antwerpen Antwerps-Wase bedrijven krijgen duizenden bezoekers over de vloer

Antwerps-Wase bedrijven krijgen duizenden bezoekers over de vloer

Antwerps-Wase bedrijven krijgen duizenden bezoekers over de vloer

SINT-NIKLAAS/KRUIBEKE/WILRIJK/BOOM – De 29ste editie van Voka Open Bedrijvendag lokte dit jaar meer dan 520.000 bezoekers naar meer dan 300 bedrijven. De 29ste editie werd op gang getrapt bij het distributiecentrum van Lidl in Sint-Niklaas, waar een ware Mona Lisa vervaardigd uit fruit en groenten de bezoekers begroette.

In Sint-Niklaas kon het distributiecentrum van Lidl 6.000 bezoekers bekoren, terwijl Niko 4.500 mensen mocht ontvangen. De Hollebeekhoeve in Kruibeke, waar Nina Derwael turnde met zuivelproducten, trok 8.000 geïnteresseerden. Nog in Kruibeke kreeg QinetiQ Space 1.300 bezoekers over de vloer.

“Het is altijd hartverwarmend om te zien hoe leuk en interessant mensen het vinden om een blik achter de bedrijfsmuren te werpen. Maar deze editie toch net iets meer. In het klimaatdebat wordt soms met de vinger naar bedrijven gewezen. Dankzij deze editie in het teken van duurzaamheid, kunnen de bezoekers mee ontdekken hoe onze bedrijven net een positieve en vaak zelfs voortrekkersrol spelen”, aldus Hans Maertens, gedelegeerd bestuurder Voka.

In Wilrijk kreeg Aspen 1.500 bezoekers over de vloer en Vlotter in Boom kon 2.000 geïnteresseerden bekoren. Bij DBP Plastics in Wilrijk konden bezoekers dan weer hun eigen brooddoos maken en vullen met een versgebakken wafel.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.